Introducere » Furtunuri şi accesorii » Teava refulare tip C - Tura P / MIAMI , cu racord


        

Teava refulare tip C - Tura P / MIAMI , cu racord

Comenzile peste 300 lei+TVA au transport gratuit in Bucuresti si Ilfov

In stoc

 

Numar produs: TR C (2") miami
Preţ vechi 58,00 lei
Preţ fără TVA : 48,00 lei
Preţ cu TVA (19 %):
57,12 lei

în coş:
  pcs  

Tevi refulare - TCREG ( MIAMI ) sau Tura P

Utilizare:

Tevile de refulare tip MIAMI si Tura P se folosesc la stingerea incendiilor ori la udarea gradinilor.

Caracteristici:

Tevile sunt prevăzute cu racord fix tip C (SR 5770), din aliaj de aluminiu, care poate fi mufat la reductii (vezi "Marfa conexa") si racorduri conform DIN.             Astfel , pot fi folosite si la furtunul de tip B (3").

Date Tehnice:

Teava refulare tip C - MIAMI ori (Tura P) cu jet reglabil, poate refula apa in jet compact (duza de 12 mm) ori jet dispersat (perdea de apa).

Presiune (20°C): 20 bar.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

NWNhMG