MARFĂ ÎN PROMOŢIE

CEL MAI VÂNDUT


Termeni si conditii
Termeni şi condiţii1. Dispoziţii generale

1.1. Magazinul online www.extinctoare-stingatoare.ro (denumit în continuare “site”) este administrat de către S.C. MANAGER PROCOS S.R.L., societate înregistrată la Registrului Comerţului al Mun. Bucureşti  sub nr. J40/6063/1991, cu sediul în Al. Fizicienilor nr. 11, bl. 3E, ap. 12, sector 3, cu contul IBAN numărul RO29INGB0000999904803053 deschis la ING BANK Vitan - Olteniţei şi cod de înregistrare fiscală RO2837734.

 

1.2. Utilizarea site-ului www.extinctoare-stingatoare.ro (incluzând accesul, navigarea şi cumpărarea produselor) implică acceptarea în totalitate a Termenilor şi condiţiilor descrise în această secţiune, precum şi a Politicii de Confidenţialitate, sub formă de contract legal între utilizator şi administrator. Recomandăm citirea cu atenţie a acestor termeni şi condiţii.

Administratorul îşi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fără notificarea prealabilă. Continuarea accesării şi utilizării site-ului sau cumpărarea produselor prezentate pe site de către dumneavoastră după modificarea prezentului document va constitui acceptarea modificărilor realizate.

 

2. Informaţii generale despre produse

2.1. Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însă uneori pot apărea mici diferenţe de nuanţă din cauza efectului de lumină  sau a setărilor monitorului dumneavoastră.

 

2.2. Produsele comercializate pe site-ul www.extinctoare-stingatoare.ro prin intermediul S.C. MANAGER PROCOS S.R.L. sunt oferite în limita stocului disponibil, din acest motiv ne rezervăm dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăseşte în oferta curentă. Clienţii vor fi întotdeauna informaţi dacă un produs nu mai este în stoc, dacă se poate aduce la comandă şi în cât timp poate fi prelucrat.

 

2.3 Fiecare produs are o descriere în care sunt detaliate specificaţiile privind utilizarea, caracteristicile, dar si datele tehnice ale produsului. Site-ul www.extinctoare-stingatoare.ro îşi rezervă dreptul de a modifica descrierile şi specificaţiile produselor fără o notificare prealabilă.

 

3. Termeni de plasare comandă

3.1. În momentul plasării unei comenzi, cumpărătorul îşi exprimă acordul de a primi din partea vânzătorului mesaje comerciale electronice şi / sau prin intermediul telefonului. Plasarea unei comenzi pe site va fi urmată de contactarea prin e-mail şi/sau telefon, prin care este confirmată comanda şi urmează procesarea ei. Acest e-mail, dar şi discuţiile telefonice sau pe alte căi cu vânzătorul nu constituie acceptări ferme ale comenzii şi nu reprezintă încheierea contractului la distanţă.

 

3.2. Expedierea prin e-mail din partea vânzătorului a notificării de livrare către cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia, constituie momentul încheierii contractului la distanţă şi implică acceptarea în totalitate a termenilor comenzii. Cumpărătorul poate anula o comandă înainte de a primi mesajul de notificare a livrării, telefonic sau prin e-mail la adresa:  contact@extinctoare-stingatoare.ro . Comanda va fi considerată anulată în momentul în care cumpărătorul a primit prin e-mail şi/sau telefon confirmarea de anulare din partea vânzătorului.

 

4. Politica de returnare

4.1. Clientul are dreptul să notifice în scris administratorul prin e-mai (contact@extinctoare-stingatoare.ro) sau la telefonic că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produselor conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă şi poate returna bunurile în acelaşi termen de 10 zile, numai dacă acestea se prezintă în condiţii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile şi consumabilele aferente, adică acestea nu prezintă sub nicio formă semne de uzură.

 

4.2. Returnarea bunurilor se va face pe cheltuiala clientului. Se va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data returnării produselor. Suma înapoiata, cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă urme de folosire.

 

5. Politica de confidenţialitate

5.1. Site-ul www.extinctoare-stingatoare.ro are o politică strictă de respectare a confidenţialităţii datelor clienţilor săi.

 

5.2. Garantăm securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul informatic. Aceste informaţii vor putea fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoţii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale nu implică vreo obligativitate din partea utilizatorilor, iar aceştia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita în mod gratuit ştergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ştergerii acestora din baza de date, se va trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa: contact@extinctoare-stingatoare.ro.

 

6. Forţa majoră

6.1. Nici una din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este cauzată de un eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părtilor şi care nu poate fi evitat.

 

7. Dispoziţii finale

7.1. Orice altă problemă cauzată de bunurile si serviciile prezentate pe acest site şi care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către cumpărător. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părţi.

NjlhN2Zk