Introducere » Furtunuri şi accesorii » Teava refulare PSI , tip C , cu robinet si racord


        

Teava refulare PSI , tip C , cu robinet si racord

Comenzile peste 300 lei+TVA au transport gratuit in Bucuresti si Ilfov

In stoc

 

Numar produs: TR C (2") cu rob
Preţ vechi 85,00 lei
Preţ fără TVA : 76,00 lei
Preţ cu TVA (19 %):
90,44 lei

în coş:
  pcs  

Teava refulare cu robinet tip C cu racord

Utilizare:

Teava refulare tip C cu robinet se foloseste la stingerea incendiilor ori la udarea gradinilor.

Caracteristici:

Teava este prevăzută cu un racord fix tip C (SR 5770), din aliaj de aluminiu, care poate fi mufat la reductii si racorduri conform DIN.

Astfel , poate fi folosita si la furtunul de tip B (3").

Date Tehnice:

Ţeava este prevăzuta cu robinet cu trei poziţii : maneta în poziţia paralelă cu axul ţevii indică poziţia închis, iar poziţiile perpendiculare (în stânga sau dreapta) pe ax asigură jetul compact sau pulverizat.

Presiune (20°C): 20 bar.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

YzU2NTE4