MARFĂ ÎN PROMOŢIE

CEL MAI VÂNDUT


Service stingatoare Bucuresti
Servicii verificare stingătoare de incendiu

 

 

Efectuam lucrări de verificare , reîncărcare , reparare si reconditionare a stingătoarelor de incendiu, cu excepţia celor care conţin anumite gaze fluorurate cu efect de seră.

 

Tipurile de stingătoare pentru care executam aceste lucrari sunt: stingătoarele cu pulbere de tip "P" , stingătoarele cu spumă mecanică de tip "SM" şi stingătoarele cu bioxid de carbon de tip "G".

 

Aceste lucrari sunt efectuate de catre cea mai rentabila societate autorizata din acest domeniu in ceea ce priveste raportul calitate/pret. Personalul tehnic al acesteia este atestat si autorizat de catre IGSU si ISCIR. In perioada necesara desfasurarii acestor lucrari , societatea asigura preventia situatiilor de urgenta cu extinctoare proprii , lasate la sediul dvs.

 

Clientii (din Bucuresti si Ilfov) care detin mai mult de 20 stingatoare tip "P6" , beneficiaza de transport gratuit , precum si de evidenta scadentei la verificare a extinctoarelor (va informam noi de apropierea datei la care trebuie efectuata verificarea anuala)

 

Pentru informatii suplimentare si tarife va rugam sa ne contactati telefonic la 0737.452.850 sau prin email la contact@extinctoare-stingatoare.ro

YzFmNTF