Introducere » Furtunuri şi accesorii » Rola furtun refulare tip B - 8 bari


        

Rola furtun refulare tip B - 8 bari

Comenzile peste 300 lei+TVA au transport gratuit in Bucuresti si Ilfov

In stoc

 

Numar produs: F 3" 8
Preţ vechi 180,00 lei
Preţ fără TVA : 165,00 lei
Preţ cu TVA (19 %):
196,35 lei

în coş:
  pcs  

Descriere: Furtunul de refulare a apei curate este confectionat din cauciuc protejat cu material textil tesut din fire sintetice. Rola de 20 metri lungime este echipata cu racorduri , acestea permitand prelungirea furtunului cu oricate alte role de furtun ; astfel se pot obtine lungimile necesare chiar si pentru folosirea la irigatii de terenuri agricole. Aspect: Stratul de cauciuc nu prezinta crapaturi, porozitati sau incluziuni straine. Rezistenta la presiunea hidrostatica ( pres. lucru = 13 bar ) Variatia dimensiunilor sub presiunea de lucru : - variatia lungimii = max. 5% ; - variatia diametrului exterior = max. 10%. Rezistenta la presiunea de incercare ( p = 25 bar ): Furtunul ramane etans si fara defecte de structura. Comportarea la temperatura de -30 C: Dupa comprimare, stratul de cauciuc nu prezinta crapaturi. Mod de functionare si utilizare Furtunurile se instaleaza la locurile de interventie fara indoiri si rasuciri. Contactul cu corpurile incandescente trebuie evitat. Trebuie sa se evite contactul furtunurilor cu obiecte ascutite precum si frecarea lor de sol, mai ales cand pe acesta se afla corpuri cu muchii ascutite. Furtunurile trecute peste scari si cele suspendate liber trebuie sa fie asigurate si echilibrate cu cleme sau suporti speciali. Nu este permisa trecerea vehicolelor peste furtunurile goale sau pline. La locurile de trecere furtunul trebuie sa fie protejat cu punti speciale. Furtunurile trebuie ferite de contactul cu substante corozive si caustice, produse petroliere, gudroane. La folosirea pe ger puternic trebuie sa se mentina circulatia continua a apei. Furtunurile inghetate nu trebuie in nici-un caz sa se ruleze sau sa se indoaie. Dupa folosire furtunurile se supun verificarii la presiunea de lucru de 10 bar. Locurile neetanse si cu deteriorari se marcheaza. Furtunurile folosite si verificate se spala cu apa, la nevoie cu adaos de detergenti, folosind perii moi, maturi sau aparate speciale. Dupa curatire furtunurile se usuca bine, de preferinta atarnate liber, in locuri aerisite, ferite de lumina directa a soarelui, la temperatura de max. 40C. Depozitare Furtunurile se depoziteaza in locuri special amenajate, numai in stare uscata.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

NzY5Y