Introducere » Furtunuri şi accesorii » Robinet hidrant (Bz) cu racord fix tip C


        

Robinet hidrant (Bz) cu racord fix tip C

Comenzile peste 300 lei+TVA au transport gratuit in Bucuresti si Ilfov

In stoc

 

Numar produs: ROB. H. BZ
Preţ vechi 110,00 lei
Preţ fără TVA : 92,00 lei
Preţ cu TVA (19 %):
109,48 lei

în coş:
  pcs  

Robinet hidrant cu racord fix tip C

Utilizare:

Robinet hidrant cu racord fix tip C se monteaza in cutia hidrantului pentru conectarea furtunului de refulare la alimentarea cu apa. Se racordeaza la reteaua cu apa prin filet, iar la furtunul de refulare prin racordul STORZ.

Caracteristici:

Robinet hidrant de 2 toli, realizat din bronz, echipat cu racord fix tip C (2")

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ODEzMzU3