MARFĂ ÎN PROMOŢIE

CEL MAI VÂNDUT


Despre noi

Magazin online de echipamente şi dispozitive specializate în prevenirea şi stingerea incendiilor

 


 

Siguranţa şi securitatea sunt pe primul plan, de aceea societatea noastră vă oferă cu promptitudine si seriozitate , prin magazinul online www.extinctoare-stingatoare.ro , o gamă diversificată de echipamente şi dispozitive de prevenire şi stingere a incendiilor , cu omologare de punere pe piata din Romania si U.E.


Firma noastră este formată dintr-o echipă de profesionişti cu experienţă vastă în domeniul produselor de primă intervenţie în situaţii de urgenţă , putand sa va cosilieze in vederea achizitionarii celor mai potrivite si optime materiale. 


Vă punem la dispoziţie , la cele mai mici preturi de pe piata , stingătoare de incendiu (cu pulbere, cu CO2 şi cu spumă), precum şi produse şi echipamente PSI (furtunuri şi accesorii, cutii hidranţi, hidranţi - portativi, subterani şi supraterani şi pichete şi alte accesorii).


Toate produsele pe care le comercializăm , la preturi de producatori , sunt de cea mai bună calitate şi conforme cu standardele europene în vigoare.

Cumparand  din magazinul nostru beneficiati de numeroase CADOURI , reduceri si TRANSPORT GRATUIT (vezi produsele marcate ori comanda minima de 300 lei + TVA).

 

Daca detineti minim 10 stingatoare tip "P6" si aveti locatia in Bucuresti sau Ilfov , apeland la serviciile noastre de Verificare - Reparare - Reincarcare - Reconditionare stingatoare de Incendiu , beneficiati de transport gratuit , evidenta la scadenta de verificare si "acoperire" (stingatoare la schimb) pe perioada desfasurarii acestor lucrari.

ZGRhZTc