Introducere » Cutii hidranţi » Cutie protectie stingator


        

Cutie protectie stingator

Comenzile peste 300 lei+TVA au transport gratuit in Bucuresti si Ilfov

In stoc

 

Numar produs: cut. sting.
Preţ vechi 90,00 lei
Preţ fără TVA : 80,00 lei
Preţ cu TVA (19 %):
95,20 lei

în coş:
  pcs  

Cutie de protectie din metal pentru stingator P6/P9

Utilizare:

Se foloseste pentru protectia la intemperii a stingatoarelor si impotriva loviturilor directe.

Caracteristici:

Cutia de protectie este realizata din metal vopsit in camp electrostatic (rezistenta sporita la intemperii) , fiind ideala pentru protectia stingatoarelor de tip P6, P9 amplasate in exteriorul cladirilor ori montate pe autocamioane , tiruri , remorci , etc.

DIMENSIUNI : 650 x 250 x 250 mm

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

OWI2MjdhMG