Introducere » Furtunuri şi accesorii » Teava refulare tip C din aluminiu , cu racord


        

Teava refulare tip C din aluminiu , cu racord

Comenzile peste 300 lei+TVA au transport gratuit in Bucuresti si Ilfov

In stoc

 

Numar produs: TR C (2") alu
Preţ vechi 45,00 lei
Preţ fără TVA : 35,00 lei
Preţ cu TVA (19 %):
41,65 lei

în coş:
  buc  

TEAVA REFULARE TIP C (2") DIN ALUMINIU CU RACORD FIX Utilizare: Teava de refulare tip C cu racord se monteaza in capatul furtunului folosit pentru transportul substanţelor de stingere a incendiilor , prin mufare la racordul mobil. Caracteristici: Confectionata in intregime din aliaj de aluminiu. Ţeava este prevăzută cu racord fix tip C (SR 5770), care poate fi mufat cu racorduri mobile sau reductii C-D ori B-C , conform DIN. Presiune de lucru (la 20°C): 20 bar.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

YmM5M2R