Introducere » Hidranţi portativi » Hidrant Portativ DN 100 cu iesire 1xA


        

Hidrant Portativ DN 100 cu iesire 1xA

Transport gratuit in Bucuresti si Ilfov

Stoc epuizat

 

Numar produs: HP 1A/100
Preţ vechi 518,00 lei
Preţ fără TVA : 476,00 lei
Preţ cu TVA (19 %):
566,44 lei

Hidrant Portativ DN 100 cu o iesire tip B, cu racord fix si reductie A-B

La acesti hidranti supraterani portativi se racordeaza furtunele de refulare sau motopompele unitatilor de pompieri, pentru alimentarea cu apa la stingerea incendiilor sau pentru alte necesitati.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

OGIyY