Introducere » Accesorii hidranti subterani » Cheie hidrant subteran


        

Cheie hidrant subteran

Comenzile peste 300 lei+TVA au transport gratuit in Bucuresti si Ilfov

In stoc

 

Numar produs: ch. hidr.
Preţ vechi 35,00 lei
Preţ fără TVA : 28,00 lei
Preţ cu TVA (19 %):
33,32 lei

în coş:
  buc  

Utilizarea produsului :

Cheia hidrant se foloseste pentru actionarea hidrantului subteran ce se monteaza pe retelele de distributie a apei avand presiunea nominala pana la 16 bar.

Cheia hidrant poate avea capatul in forma de patrat sau triunghi, dar indiferent de cum este ea, exista adaptoare care fac legatura intre oricare din cele doua forme.

 

Dimeniuni :

Lungimea :                 800 mm

Latime :                     400 mm

Diametrul corpului:        22 mm

Masa  :                       3,5 kg

 

 

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

NmI2Nm